Gildereis 2017

Gildereis zaterdag 1 juli


Beste leden en sympathisanten,

clausOok dit jaar biedt onze Landelijke Gilde aan zijn leden en sympathisanten een interessante gildereis aan. Dit jaar gaan we richting Kruishoutem waar we een kruidenkwekerij bezoeken. Kruiden Claus is gespecialiseerd in de teelt van kruiden in pot. Groothandelaars en particulieren kunnen er terecht voor een groot assortiment planten.

S ’middags worden we verwacht in het ‘Hof Van Vlaanderen’ te Kruishoutem voor een lekker diner.

In de namiddag gaan we op bezoek bij de brouwerij Huyghe te Melle . Op de oorspronkelijke bedrijfssite werd al sinds 1654 gebrouwen. De huidige brouwerij werd in 1906 door Leon Huyghe opgericht. Natuurlijk kan het degusteren van hun bieren niet ontbreken. Na de rondleiding worden we nog getrakteerd op een broodmaaltijd.huyghe

Dit alles gaat door op zaterdag 1 juli. We vertrekken aan de kerk van Strijland om 7.45 u en om 8.00 u aan de kerk van Gooik. Na deze drukke dag worden we thuis verwacht omstreeks 19.15 u.

Wij hopen jullie met deze prachtige uitstap te kunnen bekoren en hopen op een talrijke opkomst. Jullie kunnen inschrijven bij de contactpersoon die onderaan deze brief vermeld staat en dit vóór 15 juni a.s. Inschrijven kan maar tot de bus volzet is!!!

Voor dit programma (busreis, middagmaal, bezoeken, broodmaaltijd en gids) vragen wij €55 per persoon voor leden van Landelijke Gilde Gooik. Niet leden kunnen deze prachtige reis aan een democratische prijs van €60 per persoon boeken. Dit is een zeer scherpe prijs gezien onze gilde financieel bijspringt. Gelieve het bedrag te storten op de rekening van de Landelijke Gilde van Gooik: BE10 7341 2201 5804 en dit ten laatste tegen 15 juni 2017 met vermelding: Gildereis , aantal personen.

Met landelijke groeten!

De Voorzitter,
Hilde Van Schepdael