Ledenfeest-2013

Ledenfeest

vrijdag 8 november 2013 om 19.00 u


Beste Leden,
Na jaarlijkse gewoonte nodigen we jullie rond deze tijd uit voor het
Wie er vorig jaar bij was, herinnert zich allicht nog ons “4 gangenmenu met aangepaste wijnen”.
Tussendoor kunnen we herinneringen ophalen van de voorbije activiteiten. Op het ledenfeest wordt het jaarprogramma besproken en mogen leden hun eigen interesse kenbaar maken. Ook graag een oproep naar onze leden toe om zich eventueel zelf kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie.
Graag benadrukken wij de enorme inzet van onze bestuursploeg, die wij dan ook graag willen bedanken. Motivatie en respons zijn twee ingrediënten om een vereniging draaiend te houden.
Maar de boog kan niet altijd gespannen staan, daarom nodigen wij graag alle leden van harte uit op ons ledenfeest in de zaal Familia te Gooik en dit aan de democratische prijs van 15 euro per persoon.
Wat de kok(kin) voor ons die avond klaarmaakt ?


Aperitief
Pompoensoep
Gebraad met jager saus en witloof
Biscuit met fruit
Koffie
Wijn inbegrepen


Zoals je ziet, redenen genoeg om die avond zeker aanwezig te zijn.
Om organisatorische redenen vragen wij in te schrijven uiterlijk tegen 1 november 2013 . Dit kan gebeuren via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de bestuursleden. Graag voorafgaandelijk storten op rekeningnr. BE10 7341 2201 5804 Landelijke Gilde Gooik, met vermelding “Startvergadering” alsook het aantal deelnemers