Herfstwandeling-2014

Herfswandeling 2014

Zondag 2 november 2014

VERTREK aan de kerk van Oudenaken om 14.00 UUR stipt

Wie en gezonde herfstwandeling een prima alternatief vindt voor enkele uren luie zetel, trekt op 2 november best richting Oudenaken. We vertrekken aan de kerk van Oudenaken gelegen in de baasbergstraat.

Het idee achter onze wandelnamiddag blijft ongewijzigd: een gezellige namiddag organiseren voor al onze leden, familieleden en wie je ook wil meebrengen.

Niet iedereen zal de prachtige wandelwegen van Oudenaken kennen. Een tocht van ongeveer 8 km langs landelijke wegen. We vertrekken om 14.00 u stipt.
Samen met onze streekgids gaan we deze prachtige streek verkennen. Na een rustige wandeling hebben we de gelegenheid om na te praten en te genieten van een lekkere tas koffie of chocomelk met een kleine versnapering.

Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind. Toch raden wij u aan, teneinde onze voeten alle comfort te gunnen, u te voorzien van aangepaste "waterdichte" wandelschoenen.

Deelnameprijs voor deze ganse namiddag: 2 euro voor leden landelijke Gilde Gooik 4 euro voor niet leden te betalen bij het vertrek.