Ledenfeest-2012

Ledenfeest 2012

vrijdag 9 november 2012

Beste Leden,

Na jaarlijkse gewoonte nodigen we jullie rond deze tijd uit voor het

Ledenfeest op vrijdag 9 november om 19.00 u

Wie er vorig jaar bij was, herinnert zich allicht nog ons “4 gangenmenu met aangepaste wijnen”.

We brengen tussendoor een verslag van onze activiteiten en ook nog enkele andere herinneringen aan het voorbije werkjaar. Op het ledenfeest wordt het jaarprogramma besproken en mogen leden hun eigen interesse kenbaar maken om actiever te worden binnen de afdeling en zich eventueel zelf kandidaat stellen voor een bestuursfunctie.

Graag benadrukken wij de enorme inzet van onze bestuursploeg, die wij dan ook graag willen bedanken. Motivatie en respons zijn twee ingrediënten om een vereniging draaiend te houden.

Maar de boog kan niet altijd gespannen staan, daarom nodigen wij graag alle leden van harte uit op ons ledenfeest in de zaal Familia te Gooik en dit aan de democratische prijs van 15 euro per persoon.

Wat de kok(kin) voor ons die avond klaarmaakt ?

Aperitief

Kervelroomsoep

Kalfsgebraad met groentjes

Dessertbord

Koffie

Wijn inbegrepen

Zoals je ziet, redenen genoeg om die avond zeker aanwezig te zijn.

Om organisatorische redenen vragen wij in te schrijven uiterlijk tegen 1 november 2012. Dit kan gebeuren via email h.vanschepdael@hotmail.com of bij de bestuursleden. Graag voorafgaandelijk storten op rekeningnr. BE10 7341 2201 5804 Landelijke Gilde Gooik, met vermelding “Startvergadering” alsook het aantal deelnemers