Sneukeltocht-2012

Sneukeltocht 2012

zondag 7 oktober 2012

Voor de 4de maal organiseren we een sneukeltocht in ons prachtig Pajottenland. Dit jaar gaan we richting Herfelingen – Heikruis om daarna af te sluiten op de Aardbeienhoeve te Oetingen. Deze gezinstocht ondernemen we met de fiets. Maar niet enkel fietsers zijn welkom. Indien er leden zijn die deze rit met de wagen willen meemaken geen enkel probleem.

Onderweg houden we af en toe halt om iets lekkers te eten en/of drinken.

Deze dag verloopt als volgt :

-          Om 10.00 u. samenkomst aan het gemeentehuis waar we in de refter van de basisschool kunnen genieten van een fris en gezond fruitsapje. We verlaten deze locatie rond 10.30 u. 

-          Na een fietstochtje in het prachtig Pajottenland gaan we richting Herfelingen waar we verwacht worden bij Frans Vandenbossche.  Hier krijgen we dan ook een deskundige uitleg over het maken van honing. Hierna worden we getrakteerd op een lekker glaasje Cava en een voorgerecht.

-          Omstreeks 12.00 u fietsen we verder richting Heikruis naar het Herrebeekhof waar ze ons  gastronomisch zullen verwennen.

-          Rond 14.30 u fietsen we richting Oetingen. Geert Heremans eigenaar van de Aardbeienhoeve zal ons een lekker dessert en een tasje koffie bezorgen als afsluiter.

De kostprijs van deze dag bedraagt 26 Euro – kinderen tussen 6 en 12 jaar 20 Euro – kinderen jonger dan 6 gratis - barbecue consumpties ter plaatse te betalen.

Inbegrepen :

-          Drankje in de refter van de basisschool te Gooik (naast het gemeentehuis)

-          Voorgerecht + 1 glas Cava

-          Hoofdschotel + 1 drankje

-          Koffie en gebak

Inschrijven en betalen tegen uiterlijk 30 september op rekeningnummer BE10 7341 2201 5804, Landelijke Gilde Gooik, met vermelding "Sneukeltocht 2012".