Ledenfeest-2011

Ledenfeest 2011

Vrijdag 18 november 2011

Beste Leden,

  

Er is een spreekwoord dat zegt : “De tijd vliegt snel, gebruik hem wel”. Niets is minder waar !

Met onze herfstwandeling hebben wij ons werkjaar afgesloten. Ons drukgevuld werkjaar organiseerden wij met veel enthousiasme en de respons die wij kregen van onze leden en sympathisanten was heel bemoedigend. Zonder jullie aanwezigheid bereiken wij niets. Daarom onze gedrevenheid om verder te doen. Natuurlijk zijn alle suggesties van harte welkom !

Graag benadrukken wij de enorme inzet van onze bestuursploeg, die wij dan ook graag willen bedanken. Motivatie en respons zijn twee ingrediënten om een vereniging draaiend te houden.

Maar de boog kan niet altijd gespannen staan, daarom nodigen wij graag alle leden van harte uit op ons ledenfeest op vrijdag 18 november om 19.30 u in de zaal Edele Brabant te Strijland aan de democratische prijs van 15 euro per persoon.

Wat de kok(kin) voor ons die avond klaarmaakt ?

Aperitief

Aspergeroomsoep

Varkensgebraad met jagersaus, witloof-wortelen en puree

Ijs met Sabayon

Koffie

Wijn inbegrepen

Zoals je ziet, redenen genoeg om die avond zeker aanwezig te zijn.

Om organisatorische redenen vragen wij in te schrijven uiterlijk tegen 10 november 2011. Dit kan gebeuren via email h.vanschepdael@hotmail.com of bij de bestuursleden. Alsook door storting op rekeningnr. 734-1220158-04 Landelijke Gilde Gooik, met vermelding “Startvergadering” en het aantal deelnemers.

Namens het bestuur,