Gildereis-2010

Gildereis 2010

zaterdag 3 juli 2010

GENT

Beste leden en sympathisanten,

Na het succes van de vorige edities heeft het bestuur beslist om ook dit jaar aan haar leden een interessante gildereis aan te bieden. Dit jaar werd gekozen voor een bezoek aan de stad Gent.

Gent is een historische alsook een eigentijdse stad. Het moderne dagelijkse leven van de actieve stadsbewoner speelt er zich af in een prachtig historisch decor. In Gent wordt gewoond en geleefd, gewerkt en genoten. Elke dag opnieuw.

Gent is de voorbije jaren omgetoverd tot een aantrekkelijke en levendige stad. En dat de Gentenaar progressief en open-minded is, bewijst hij elke dag. Het zorgt voor een kleurrijk straatbeeld en een rijk (multi)cultureel aanbod

Programma:

  • Om 8.00 u :           We starten aan de kerk van Strijland. Na het ophalen van de laatste reizigers aan de kerk van Gooik vertrekken we richting Lochristi.
  • Om 9.00 u :           Aankomst in Lochristi met kopje koffie en een ontbijtkoek in feestzaal “ Breugel”.
  • Om 9.30 u :           Bezoek aan de azaleakwekerij van “Van Laere Kristof”.
  • Om 12.00 u :        We vertrekken naar de stad Gent voor ons middagmaal in restaurant “De achtzaligheden”. Een heerlijk middagmaal wordt ons aangeboden
  • Om 14.30 u:         De gidsen nemen ons mee voor een 3u durend stadsbezoek. We bezoeken o.a. Gravensteen – Patershol – Sint Baafskathedraal en nog veel meer. Deze wandeling door de stad wordt op een rustige manier gedaan.
  • Om 18.00 u :        Alvorens de tocht naar huis aan te vatten, worden er ons 2 belegde broodjes en een tas koffie aangeboden
  • Om 19.00 u :        Wij verlaten deze prachtige stad.

Wij hopen jullie met deze prachtige uitstap te kunnen bekoren en hopen op een talrijke opkomst. Jullie kunnen inschrijven bij de contactpersonen die onderaan deze brief vermeld staan en dit voor 23 juni a.s. Inschrijven kan maar tot de bus volzet is!!!

Voor dit programma (busreis, middagmaal (zonder drank) avondmaal, bezoeken en gids) vragen wij 40.00 € per persoon. Dit is een zeer scherpe prijs gezien onze gilde financieel bijspringt. Gelieve het bedrag van 40.00 € per persoon te storten op de rekening van de Landelijke Gilde van Gooik:

734-1220158-04 en dit ten laatste tegen 1 juli 2010 met vermelding: Gildereis en aantal personen.

Namens het bestuur,