Open tuinen-2010

Open tuinen

zondag 20 juni 2010

Beste leden en sympathisanten,

Op zondag 20 juni organiseren wij onze “Open Tuinen-activiteit”. Bij deze nodigen wij al onze leden uit om in een aangename en ontspannen sfeer een aantal prachtige tuinen te bezoeken.

Dit jaar gaan we naar de prachtige rozentuin van Kasteel Coloma waar een gids ons een rondleiding zal geven.

De rozentuin van Kasteel Coloma is er een met wereldallures: 2,2 hectare met maar liefst 3.000 rozenvariëteiten uit 25 landen, samen goed voor pakweg 300.000 bloemen verdeeld in thematische tuinen.

Hierna bezoeken wij de tuin van de familie Van Capellen, Hoogstraat 87

te Sint-Pieters-Leeuw. Opnieuw vonden wij een bereidwillige ziel die zijn tuin voor ons wilde openstellen. Zo kunnen wij op onze beurt ieders creativiteit bewonderen. Een tuin zegt immers veel over het innerlijke van de mens. Elke tuin op zich is een kunstwerk.

Als afsluiter worden wij verwacht bij de familie Keymeulen gelegen in de Konijnestraat 86 te Vlezenbeek. Hier worden wij verwelkomd met een lekker hoeve-ijsje.

De sportievelingen onder jullie worden gevraagd de fiets van stal te nemen. De fietsers vertrekken samen om 13.15 u aan het rond punt Gooik (De Hamertjes statie) en fietsen tegen een rustig tempo naar het Kasteel Coloma.

De mensen die met de wagen rijden, worden verwacht om 14.00 u stipt aan de brug Kasteel Coloma (centraal in het park).

Bij aanvang vragen wij U een kleine bijdrage van 2 € per persoon als inschrijving. Wij garanderen een aangename namiddag en hopen op “zon en grote opkomst”.

Namens het bestuur,