Ledenfeest-2010

STARTVERGADERING - Gezellig samenzijn

Vrijdag 12 november 2010 – 19.00 u– Zaal FAMILIA

Traditie getrouw bij de start van het nieuwe werkjaar nodigt het bestuur van onze Landelijke Gilde u en uw partner van harte uit op een gezellig samenzijn.

Graag bieden we jullie dan ook een etentje aan en dit voor de democratische prijs van 10 Euro per persoon. Kinderen tussen 6 en 12 jaar aan de helft van de prijs nl. 5 Euro. Wat we die avond op ons bord krijgen blijft echter een verrassing. Maar wees gerust “Het zal lekker zijn”

Wij willen echter benadrukken dat het slagen van deze activiteiten een enorme inzet vraagt en een niet te onderschatten motivering vanwege onze leden en bestuursleden.

Met dit schrijven willen wij al onze leden bedanken voor het vertrouwen dat zij het afgelopen jaar stelden in onze gilde. Onze nieuwe leden heten wij van harte welkom en hopen dat zij zich vlug thuis zullen voelen bij onze grote landelijke familie.

Zoals naar goede gewoonte wordt de avond ingeleid door onze voorzitter met een overzicht van het werkjaar 2010. Ook in het nieuwe werkjaar zal jullie een goed gevulde activiteitenkalender aangeboden worden en dit dank zij de goede samenwerking en de nodige inventiviteit vanwege de bestuursleden.

Ook het voorbije jaar werden al onze activiteiten gefilmd. Ben je niet benieuwd de reportages van professionele kwaliteit te zien? Misschien zie je jezelf terug tijdens een of andere activiteit. Wij twijfelen er niet aan dat je met ongeduld uitkijkt naar het resultaat ervan. Om onze avond af te sluiten hebben we het optreden van “ Magic cortez band”. Een echte aanrader.

Om organisatorische redenen vragen wij in te schrijven uiterlijk tegen 5 november 2010. Dit kan gebeuren bij de bestuursleden of door 10 Euro per deelnemer te storten op rekeningnummer

734-1220158-04 Landelijke Gilde Gooik, met vermelding van “Startvergadering” en het aantal deelnemers.