Ledenfeest 2014

vrijdag 7 november om 19.00 uur

Traditie getrouw bij de start van het nieuwe werkjaar nodigt het bestuur van onze Landelijke Gilde u en uw partner van harte uit op een gezellig samenzijn.

Op het ledenfeest wordt het jaarprogramma besproken en mogen leden hun eigen interesse kenbaar maken. Ook graag een oproep naar onze leden toe om zich eventueel zelf kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie.

Graag benadrukken wij de enorme inzet van onze bestuursploeg, die wij dan ook graag willen bedanken. Motivatie en respons zijn twee ingrediënten om een vereniging draaiend te houden.

Maar de boog kan niet altijd gespannen staan, daarom nodigen wij graag alle leden van harte uit op ons ledenfeest in de zaal Familia te Gooik en dit aan de democratische prijs van 15 euro per persoon.

Wat de kok(kin) voor ons die avond klaarmaakt ?

Aperitief

Tomatensoep met
balletjes

Kalkoengebraad met groentjes
en kroketjes

Dessert

Koffie

Wijn inbegrepen

Om organisatorische redenen vragen wij in te schrijven uiterlijk tegen 1 november 2014.

Dit kan gebeuren via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bij de bestuursleden.

Graag voorafgaandelijk storten op rekeningnr. BE10 7341 2201 5804 Landelijke Gilde Gooik, met vermelding "Startvergadering" alsook het aantal deelnemers

Nieuwsbrief

U kan zich hier in- of uitschrijven voor onze Nieuwsbrief.
Indien je graag onze Nieuwsbrief wenst te ontvangen vul dan naam (voor- en familienaam)
en e-mailadres in en vink Voorwaarden aan en druk vervolgens op Inschrijven.

 
I agree with the Gebruiksvoorwaarden
 

     Lindemans LOGO  SimonDeboeckargenta1